Δεξίωση Βάπτισης

Το πιο σημαντικό μέλος της οικογένειας, εκείνη την ημέρα, αξίζει και τις πιο ξεχωριστές στιγμές.

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι μια αιτία εορτασμού και πάνω από όλα μια όμορφη στιγμή για να μοιραστείτε με την οικογένεια σας και του φίλους σας. Ο φιλόξενος χώρος μας θα ενισχύσει τις όμορφες αναμνήσεις των μικρών και των μεγάλων καλεσμένων σας.

Η εκδήλωση των ονείρων σας

Ο μοναδικός χώρος μας είναι διαθέσιμος όλο τον χρόνο. Οι καιρικές συνθήκες δε θα σταθούν εμπόδιο στην επιτυχία της δεξίωσής σας, ενώ η θετική μας ενέργεια σε συνδυασμό με το μαγευτικό περιβάλλον θα ενισχύσουν τις όμορφες στιγμές δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για εσάς και όλους του καλεσμένους σας.

Τα παιχνίδια και τα πολύχρωμα μπαλόνια είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που υπόσχονται να γεμίσουν το χώρο, αλλά και τις καρδιές των παιδιών. Επιπλέον, η συνεργασία μας με επαγγελματίες ανιματέρ , κλόουν και ζογκλέρ θα προσφέρουν αξέχαστες στιγμές χαράς και δημιουργικότητας στους μικρούς φίλους μας.

Άμεση πρόσβαση

Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και σε έξοδο της Αττικής οδού, επί της λεωφόρου Μαραθώνος αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την μοναδική στιγμή της βάπτισης του παιδιού σας.

Διαθέτουμε πλήρη τεχνικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει video wall, ηχητικά συστήματα, ειδικό φωτισμό, ρομποτικές κεφαλές projectors και μικρόφωνα και μπορεί να ανταποκριθεί στις εξεζητημένες ανάγκες κάθε event.

Φωτογραφίες

Μιά μικρή γεύση του τί μπορεί να σας προσφέρει το Κτήμα Μικελίνα για την δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας.

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ !

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το Κτήμα Μικελίνα σας προσκαλεί
και σας υποδέχεται σε έναν
πανέμορφο χώρο με στοιχεία
εκλεπτυσμένης αισθητικής
και διακριτικής πολυτέλειας
για να σας παρασύρει σε ένα
μαγευτικό ταξίδι
που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις.
Καλέστε μας : +30 210 6666675