Δεξίωση Γάμου

Η έμπειρη ομάδα μας θα είναι δίπλα σας για την οργάνωση της δεξίωσης σας. Μαζί θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής σας περιμένει να φιλοξενήσει την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας για να γράψετε την δική σας μοναδική ιστορία με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, που θα βρίσκετε δίπλα σας κάθε στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία.

Ο γάμος των ονείρων σας

Κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία αξέχαστων στιγμών από αυτή την τόσο σημαντική και ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας που καθορίζετε από την επιλογή του χώρου και την ομάδα που θα πλαισιώσει την ευτυχία σας .

Ο χώρος μας είναι διαθέσιμος όλο το χρόνο για να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο ο καιρος στην επιτυχία της δεξίωσης σας καθώς η ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας για την διεξαγωγή της εκδηλωσής σας .

Η θετική μας ενέργεια , σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές επιλογές από καταξιωμένους σεφ και έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο θα σας προσφέρουν αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Άμεση πρόσβαση

Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και σε έξοδο της Αττικής οδού, επί της λεωφόρου Μαραθώνος αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την μοναδική στιγμή του γάμου σας.

Διαθέτει πλήρη τεχνικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει video wall, ηχητικά συστήματα, ειδικό φωτισμό, ρομποτικές κεφαλές projectors και μικρόφωνα και μπορεί να ανταποκριθεί στις εξεζητημένες ανάγκες κάθε event.

Φωτογραφίες

Μιά μικρή γεύση του τί μπορεί να σας προσφέρει το Κτήμα Μικελίνα για την δεξίωση του Γάμου σας.

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ !

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το Κτήμα Μικελίνα σας προσκαλεί
και σας υποδέχεται σε έναν
πανέμορφο χώρο με στοιχεία
εκλεπτυσμένης αισθητικής
και διακριτικής πολυτέλειας
για να σας παρασύρει σε ένα
μαγευτικό ταξίδι
που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις.
Καλέστε μας : +30 210 6666675